به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین سيدكاظم مصطفوی امروز چهارشنبه در همایش بین المللی فلسفه حقوق زن در اسلام که به همت دانشگاه حضرت معصومه(س) در سالن همایش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، تصریح کرد: در زمانی که ارزش وجودی زن به اندازه جزیی از حیوانات متعارف آن زمان بود، یک سوره به اسم سوره نساء نازل شد، خداوند در آغاز این سوره می فرماید زن و مرد تحت عنوان مردم هستند، شما تقوای الهی را پیشه بگیرید، خداوند شما را از نفس واحد خلق کرده است.
وی تاکید کرد: چیزی که بنیاد آفرینش انسان در منطق قرآن به ثبت رسیده دو رکن مساوی زن و مرد هستند که می فرماید: گرامی ترین مردم باتقواترین شما هستند.
عضو هيئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) اظهار داشت: بستر آسایش دارای دو قسم محیط خانواده و محیط جامعه است که اگر محیط خانواده سست شود محیط جامعه نیز به مشکل برمی خورد
محیط خانواده در دنیای غرب بسیار مظلوم واقع شده است، این در حالی است که از یکسو زیرساز و از سوی دیگر ثمرساز و مفید است.
وی تاکید کرد: بهترین مقطع زندگی ازهر حیث و آرامش روحی در محیط خانواده است، اما در غرب این محیط بسته و تاریک نشان داده شده است.
وی با اشاره به این که زن مظهر عطوفت و مهر و مرد نیز مظهر شجاعت و مقاومت است، گفت: ذوق و عطوفت از مرد ساخته نیست و تحمل فشاری که مرد باید در بیرون از محیط خانه تحمل کند از زن ساخته نیست.
*مردان، اهمیت و عظمت خانهداری را درک کنند
عضو هيئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) ابراز داشت: در رشته های علمی دانشگاهی رشته ای به نام مهمانداری هواپیما وجود دارد که عموما از بانوان پذیرش می کنند، اداره محیط خانه و خانه داری نیز باید به عنوان رشته دانشگاهی تدریس شود.
وی افزود: دین و مکتب اسلام برای خانه داری آنقدر حسابی قایل شده که در سطح یک ارزش است که متاسفانه به آن پرداخته نشده است، خانه داری عزت و عظمتی است که برای مردان وظیفه است که این ارزش را درک کنند.
انتهای پیام/